PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κάτι άλλαξε στον πιο κεντρικό δρόμο του Περιστερίου (photos)


Στην κεντρική επικαιρότητα βρίσκεται η ασφαλτόστρωση δεκάδων δρόμων στο Περιστέρι και όχι άδικα αφού η νέα άσφαλτος γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή λόγω του ότι κεντρικά σημεία της πόλης αλλάζουν.

Μετά την Βασιλέως Αλεξάνδρου, την Δωδεκανήσου, την Κύπρου και άλλους δρόμους τις τελευταίες ώρες σειρά πήρε ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης, η λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη.

Ένα έργο που εντάσσεται στην εργολαβία που πραγματοποιείται από τον ΑΣΔΑ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα σε διαφορετικά σημεία.

IMG_5181

Η Παναγή Τσαλδάρη μέσα σε δυο μέρες πέρασε από όλες τις διαδικασίες μιας ασφαλτόστρωσης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κυρίως το βράδυ της Κυριακής και της Δευτέρας υπό την επίβλεψη και Αντιδημάρχων του Δήμου Περιστερίου (Π. Λύκου, Β. Μπέτση και Κ. Ποθητού).

IMG_5172

Μια ακόμα απόδειξη ότι η συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια Αττικής και η χρηματοδότηση έργων μπορεί να φανεί δημιουργική και σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις όπως αυτή των δρόμων που είχαν και έχουν πολλά προβλήματα.

IMG_5197

IMG_5151

IMG_5215

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment