PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάναντι: «Έχουμε μάθει από τα λάθη μας»


Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ατρόμητος δεν θα θυμίζει σε τίποτα το τραγικό πρόσωπο των 70 πρώτων λεπτών του αγώνα με την Μπρεστ στην αυριανή ρεβάνς στο Περιστέρι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπρεστ. Όλο το κλαμπ χαιρόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να πετύχουμε τον πολύ σημαντικό στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο», τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός.

Μιλώντας για τα πράγματα που θα διαφοροποιηθούν σε σχέση με το α’ ματς είπε: «Έχουμε μάθει από τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου που θα είναι ο 12ος παίκτης, φιλοδοξούμε στην πρόκρισή μας στον 3ο προκριματικό γύρο».

Όσο για το αν περιμένει εκπλήξεις από την Ντιναμό Μπρεστ, τόνισε: «Δεν περιμένω κάποιες αλλαγές από εκείνους. Έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι που θα μας εκπλήξει».

Πού θα πρέπει να εστιάσει ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό; «Πρέπει να προσέξουμε ώστε να επαναλάβουμε τα τελευταία 20 λεπτά. Γνωρίζουμε τι δεν κάναμε καλά και πάνω στην ανάλυσή μας έχουμε σταθεί σε αυτά και δεν θα τα επαναλάβουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε πετύχει τρία γκολ κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκτός έδρας ματς».

Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα απάντησε: «Θα δούμε αύριο ποιοι θα είναι 100% και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ποιοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment