PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάναντι: «Έτσι έζησα την υποδοχή του κόσμου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ»


Με τα καλύτερα λόγια για τα όσα ζει στον Ατρόμητο και γενικότερα στην Ελλάδα μίλησε στους συμπατριώτες και συγκεκριμένα στο «wienerzeitung.at» ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η 1η θέση στην οποία βρίσκονται τώρα οι Περιστεριώτες είναι για φωτογραφία και φυσικά αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας μετά την πρόσφατη επικράτηση επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την πορεία της ομάδας στη Super League: «Είναι ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Η επιτυχία βασίζεται σε αρκετούς παράγοντες. Το καλοκαίρι έγιναν σωστές επιλογές. Έφυγαν 15 παίκτες, ήρθαν 18, διότι η ομάδα ήταν με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Αυτό έδωσε ενέργεια στην ομάδα, όλοι είναι επιτυχημένοι. Ακόμη, η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο βγαίνει. Το γεγονός ότι είμαστε στην 1η θέση, πάντως, είναι για… φωτογραφία».

-Για το γεγονός ότι το όνομά του έγινε σύνθημα από τους οπαδούς του Ατρόμητου: «Είναι απίθανο. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, όταν επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο, μας περίμεναν 300 οπαδοί. Ο τρόπος που πανηγύρισαν ήταν απίστευτος. Αυτό που συμβαίνει είναι για την ομάδα και τους οπαδούς σπάνιο».

-Για τους στόχους και τον τρόπο δουλειάς του: «Μέσα από επιτυχημένη επικοινωνία και εμπιστοσύνη. Οι παίκτες γνωρίζουν απόλυτα τι ζητάω από αυτούς. Όλοι στο κλαμπ ονειρεύονται να βγούμε στην Ευρώπη. Μια θέση μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες θα είναι τρέλα. Φυσιολογικά τις πρώτες τέσσερις θέσεις καταλαμβάνουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Απομένει η πέμπτη θέση, που είναι ο βασικός μας στόχος».

-Για το πώς ήρθε στην Ελλάδα: «Ο πρόεδρος είχε το βιογραφικό μου. Αποφάσισε να με φέρει, αν και μιλούσαμε δύο εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής ήταν μεγάλος θαυμαστής μου, λόγω της δουλειάς μου στην Άλταχ».

-Για το πώς ζουν το ποδόσφαιρο οι Έλληνες: «Έχουμε πολλές δυνατότητες και πολύ καλό προπονητικό κέντρο. Είναι μια σπουδαία, νέα πρόκληση. Και όλα αυτά σε μια νέα χώρα, με διαφορετική γλώσσα και νοοτροπία. Εδώ παθιάζονται πολύ με το ποδόσφαιρο, το βλέπεις με το πόσο ενθουσιάζονται οι οπαδοί. Έπρεπε ακόμη να αντεπεξέλθω στις κλιματολογικές συνθήκες. Η ζέστη το καλοκαίρι είναι αφόρητη. Τον Ιούλιο είχαμε 46 βαθμούς, έπρεπε να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο προπόνησης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment