PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κάλεσμα της Σωματειακής Επιτροπής Περιστερίου σε 48ωρη απεργία


Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου:

Αυτή την ώρα που οι θεσμοί της Ε.Ε. μαζί με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει να ξεμπερδεύουν με την κοινωνική ασφάλιση, με εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ιδιωτική ασφάλιση έχουν ήδη αυξήσει τα κέρδη τους και ετοιμάζονται να προσθέσουν κι άλλα δις ευρώ στα ταμεία τους αυξάνοντας την δική μας εκμετάλλευση, έχουμε Χρέος να δυναμώσουμε την ταξική μας ενότητα, το Συνδικάτο και την Σωματειακή Επιτροπή στον Δήμο μας.

Η Σωματειακή επιτροπή εργαζομένων Δήμου Περιστερίου του κλαδικού συνδικάτου Ο.Τ.Α. Αττικης απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα συσπείρωσης σε όλους τους εργαζόμενους που απαιτούν να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης, να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα και καλούμε ακόμα πιο αποφασιστικά όλους τους εργαζόμενους που το προηγούμενο διάστημα ξεπέρασαν φόβους και αναστολές, αψήφησαν τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που έστησε η διοίκηση του Δήμου Περιστερίου αγκαλιά με στελέχη του εργοδοτικού συνδικαλισμού και συμμετείχαν για πρώτη φορά στις προηγούμενες απεργίες.

Για όλους εμάς που οι ανάγκες οι δικές μας και των οικογενειών μας είναι γραμμένες στα ”παλαιότερα των υποδημάτων τους” στο όνομα της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται μεγαλοεφοπλιστές τραπεζίτες Ευρωπαϊκή Ένωσή και το πολιτικό προσωπικό που τους υπηρετούν.

Για όλους εμάς που η ”εργασιακή ειρήνη” ούτε υπήρξε ποτέ ούτε θα υπάρξει όσο ο πλούτος που παράγουμε θα πηγαίνει στους εκμεταλλευτές μας.

Για όλους εμάς που το πώς και πόσο θα δουλεύουμε πόσο θα πληρωνόμαστε και ποια δικαιώματα θα έχουμε, είναι αποκλειστικά και μόνο δική μας υπόθεση.

Τώρα καλούμαστε να απορρίψουμε τις λογικές του λιγότερου κακού που καταδικάζουν εμάς και τις επόμενες γενιές στην φτώχεια, κάνοντας τα παιδιά μας σύγχρονους σκλάβους.

 

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ

Με την κατάθεση για συζήτηση στη βουλή του νόμου λαιμητόμου για το ασφαλιστικό.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΠΙΔΑ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment