PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοπαλία σαν ήττα για τον Ατρόμητο


Έχει ανέβει επίπεδο και αυτό φαίνεται… Ο Ατρόμητος παρά το γεγονός ότι έμεινε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, έχει κάθε λόγο να νιώθει σαν να υπέστη την ήττα, αφού για 90’ ήταν εκείνος η… μεγάλη ομάδα παίζοντας τη γάτα με το ποντίκι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Οι Περιστεριώτες χωρίς τον Μπουσούλατζιτς (είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των 4 καρτών) και τον Ρισβάνη στη σύνθεσή τους ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά δεν πήραν το τρίποντο στο 90’. Ο Χατζηισαΐας ανέτρεψε τον Ζιλέ στην περιοχή, ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Τζούρτζεβιτς, αλλά στην επιστροφή της μπάλας, ο Χατζισαφί εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των Περιστεριωτών κα χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Στο 7’ ο Γιαννούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 16’ ο Ντάουντα (που περνά παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος στο γκολ) έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλακάκης. Ο χαφ του Ατρόμητου έγινε τελικός αποδέκτης μιας μαγείας των Ντιγκινί και Ουάρντα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 22’ ο Ντάουντα κατάφερε για ακόμα μία αγωνιστική να χάσει το άχαστο από πάσα του Ουάρντα και επειδή στο ποδόσφαιρο επικρατεί ο άγραφος νόμος, ο Ολυμπιακός στο 28’ μέσω της ποιότητας του Μάριν βρήκε γκολ-καρμπόν με αυτό του Κάνιας τρεις μέρες νωρίτερα, σε μια φάση που φάνηκε ότι ο Μπουσούλατζιτς έλειψε δίπλα στον ακούραστο και συγκινητικό Μάντσον.

Στο β’ μέρος, μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε ισορροπήσει, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ, με τον Ντιγκινί στο 66’ να πλασάρει καταπληκτικά τον Προτό κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, στο 71’ ο Ντάουντα (πάλι) και ο Ντιγκινί έχασαν στην ίδια φάση την ευκαιρία να κάνουν το 3-1.

Τελικά, το παιχνίδι έφτασε στο 89’ με τον Χατζηισαΐα να ανατρέπει (μάλλον αχρείαστα) τον Ζιλέ, ο Τζούρτζεβιτς νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, αλλά στην επιστροφή της μπάλας και από κακή αντίδραση των παικτών του Κάναντι ο Χατζισαφί διαμόρφωσε το 2-2.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (89′ Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94′ Στρούγγης), Ντάουντα (86′ Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ομάρ, Χατζισαφί, Μποτία, Νικολάου, Ταχτσίδης (62′ Τζούρτζεβιτς), Ζιλέ, Μάριν, Μιραλάς (39′ Οφόε), Φορτούνης (24′ Πάρντο), Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment