PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Η Apple ανακοίνωσε το νέο iOS 11


Όπως αναμενόταν, η Apple ανακοίνωσε το iOS 11 στο Worldwide Developers Conference 2017. Το νέο λειτουργικό για κινητές συσκευές φέρνει μερικές σημαντικές αλλαγές.

Το νέο Apple Pay στο iOS 11 θα σας επιτρέπει πλέον να πραγματοποιείτε πληρωμές μια προς μια. Είναι ενσωματωμένο απευθείας στο iMessage, από το οποίο θα μπορείτε να στέλνετε χρήματα στους φίλους σας.

Εν τω μεταξύ, το Siri έρχεται με νέες ενημερώσεις. Η φωνή της ψηφιακής βοηθού έχει βελτιωθεί χρησιμοποιώντας τη μηχανική μάθηση για να ακούγεται λίγο πιο ανθρώπινη (ειρωνικό;). Μπορεί επίσης να μεταφράσει ολόκληρες φράσεις σε διαφορετικές γλώσσες, παρόλο που το χαρακτηριστικό αυτό βρίσκεται ακόμα σε στάδιο beta.

Μια μεγάλη οπτική αλλαγή είναι ότι η Apple έχει ενοποιήσει την οθόνη κλειδώματος και το κέντρο ειδοποιήσεων. Η κύλιση προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης θα εμφανίσει την οθόνη κλειδώματος σας, αλλά μπορείτε να μετακινηθείτε και προς τα επάνω για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη λίστα των ειδοποιήσεων.

Οι φωτογραφίες είχαν επίσης μερικές ενημερώσεις:

Οι ζωντανές φωτογραφίες σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα καλύτερο πλαίσιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Η Apple μπορεί τώρα να δημιουργήσει live photo loops μέσω μηχανικής μάθησης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νέα εργαλεία μηχανικής μάθησης για να έχετε λήψεις εικόνων που απαιτούν μακρόχρονη ακινησία χωρίς την ανάγκη τρίποδα.

Η Apple φέρεται να πρόσθεσε και μερικά χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Maps. Πιο συγκεκριμένα, η Apple προσθέτει αγορές και αεροδρόμια, με λεπτομερή σχεδία. Στα αεροδρόμια ας πούμε, μπορείτε εύκολα να δείτε τους χώρους ασφαλείας.

Προσθήκη λειτουργίας “Do Not Disturb While Driving”.

Όμως η μεγαλύτερη ενημέρωση που φέρνει το νέο λειτουργικό iOS 11 είναι (επιτέλους) το file manager. Προηγουμένως, αν χρειαζόσασταν file manager ή διαχειριστή αρχείων θα έπρεπε να πραγματοποιήσετε jailbreak στο iPhone σας.

Έτσι είναι η Apple, αργεί αλλά τα καταφέρνει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment