PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Τζίλιαν Άντερσον αναμένεται να υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ


Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον εξετάζει πρόταση να ερμηνεύσει τον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ στη δραματική σειρά του Netflix, «The Crown».

Η Άντερσον θα υποδυθεί την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου προς το τέλος της τέταρτης σεζόν της σειράς, σημειώνει η Daily Mail.

«Η Τζίλιαν είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, γι αυτό θα ήταν πραγματικός θρίαμβος να την έχουμε», αποκαλύπτει πηγή.

Η διάσημη ηθοποιός έγινε γνωστή στο κοινό υποδυόμενη την πράκτορα Ντάνα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά «The X Files». Είναι μάλιστα σύντροφος του Πίτερ Μόργκαν, σεναριογράφου του βραβευμένου σίριαλ «The Crown».

Οι δυο τους συνεργάστηκαν πρόσφατα στη μεταφορά του μυθιστορήματος «The Last King of Scotland» στη μεγάλη οθόνη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «The Crown», με την Ολίβια Κόλμαν να διαδέχεται την Κλερ Φόι, η οποία υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου σε νεαρή ηλικία.

Στο νέο κύκλο της σειράς θα παρουσιάζεται η σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, καθώς και ο γάμος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με το λόρδο Σνόουντον, τη στιγμή που παλεύουν να αποφύγουν τα πρωτοσέλιδα και τα δημοσιεύματα.

Φήμες θέλουν τη δραματική σειρά να προβάλλεται στις αρχές του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία προβολής της τρίτης σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment