PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η στιγμή της κατολίσθησης στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (video)


Βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στην παραλία «Ναυάγιο» της Ζακύνθου είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο Facebook, διακρίνεται η στιγμή που τμήματα βράχου πέφτουν σε τμήμα της παραλίας και στη θάλασσα, ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός καθώς προκλήθηκε κυματισμός που αναποδογύρισε πλοιάρια.

Κατά την επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού, μία τουρίστρια τραυματίστηκε, βάσει πληροφοριών ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), τρία είναι τα άτομα που μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις αγνοουμένους. Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των επιβαινόντων στα σκάφη που βρίσκονταν στον όρμο, χωρίς να αναφερθεί κάποιος αγνοούμενος.

«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες» δήλωσε, στο ΑΜΠΕ, μέλος πληρώματος σκάφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment