PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η οργή του Γρηγόρη Αρναούτογλου


Ακόμη ένα δημοσίευμα ήθελε τον δημοφιλή παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου να χωρίζει από τη μητέρα του παιδιού του

, Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή συνεργάτιδά του.

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τον πατέρα του» δηλώνει στην «Espresso» πικραμένος και αγανακτισμένος ταυτόχρονα o Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Θα κινηθώ νομικά»

«Ειλικρινά, αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτήν κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο Γρηγόρης με μεγάλη δυσαρέσκεια και συμπληρώνει:

«Δεν σεβάστηκαν ούτε την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν γι’ αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά, όμως, ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και ισορροπιών στην οικογένειά μου, την οποία προσπαθώ να κρατήσω σε ηρεμία, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο ηθικό άμεσα και στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά» καταλήγει ο παρουσιαστής του «The 2night show»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment