PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η μεγάλη επιστροφή του «Jason Bourne»


Ο «Jason Bourne», η πέμπτη ταινία της σειράς «Bourne» έκανε την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο Λονδίνο, με παρόντες τους Matt Damon και Alicia Vikander.

Έχουν περάσει ήδη 14 χρόνια από την πρώτη ταινία με τις περιπέτειες του πρώην πράκτορα της CIA, που έχει χάσει τη μνήμη του.

«Ήταν δύσκολο να προετοιμαστώ για τη νέα αυτή ταινία. Πολύ δυσκολότερο από όταν ήμουν 29. Είμαι 45 ετών τώρα και είμαι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό είναι όμως ένα ωραίο πρόβλημα» εξηγεί ο Matt Damon.

Η 27χρονη Alicia Vikander υποδύεται μια πανέξυπνη χάκερ, που δουλεύει για τον διευθυντή της CIA και αναφέρει:«Μεγάλωσα βλέποντας τέτοιες ταινίες. Η σειρά ταινιών “Μπορν” ήταν από τις πιο αγαπημένες μου. Ήμουν πολύ μεγάλη φαν, οπότε τρελάθηκα όταν με είδα στην ταινία για πρώτη φορά, πριν μια εβδομάδα. Θεέ μου, είπα. Παίζω σε μια από αυτές τις ταινίες».

Παρότι παίζει έναν χαρακτήρα που δεν σταματά να χρησιμοποιεί όπλα, ο Ντέιμον έχει ξεκάθαρη άποψη για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Είναι ένα τόσο τοξικό θέμα στη χώρα μας, που δεν μπορείς ούτε καν το συζητήσεις, χωρίς ο κόσμος να αναστατωθεί ή να εκνευριστεί. Είναι ένα ζήτημα που πολώνει δυστυχώς τους πάντες. Θα ήταν εξαιρετικό αν μπορούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, από όλους αυτούς που είναι πνευματικά ασταθείς».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει για τρίτη φορά ο Paul Greengrass, ο οποίος μάλιστα συνυπογράφει το σενάριο με τον Christopher Rouse. Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Vincent Cassel, η Julia Stiles και ο Tommy Lee Jones.

Ο «Jason Bourne» βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment