PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η Κυριακή που το Περιστέρι γέμισε με δρομείς και αθλητικό πνεύμα (photos)


Μπορεί τη χθεσινή Κυριακή να άνοιγαν τα καταστήματα αλλά στο Περιστέρι υπήρχε ένα άλλο γεγονός που γέμισε τους δρόμους της πόλης με ανθρώπους που έτρεξαν.

Για 4η χρονιά πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα πριν από τον Κλασσικό Μαραθώνιο, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών κάθε ηλικίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπήρξε μια διανομή των δρομέων σε κατηγορίες και για το λόγο αυτό υπήρξαν περισσότερες από μια εκκινήσεις στον ειδικό χώρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως έξω από το Δημαρχείο Περιστερίου.

Βασικό αγώνα της ημέρας αποτελούσε η διαδρομή 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη σε δεκάδες δρόμους της πόλης με την οργάνωση των ανθρώπων του Δήμου και της Τροχαίας να είναι υποδειγματική χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους οδηγούς.

Στους συμμετέχοντες του αγώνα δρόμου δόθηκαν από το Δήμο φρούτα, νερά και βεβαιώσεις συμμετοχής ενώ οι νικητές των διάφορων κατηγοριών βραβεύθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης από τους ιθύνοντες της διοργάνωσης στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment