PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Εύα Λονγκόρια απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας


Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria), που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην αμερικανική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (Desperate Housewives), απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

«Η εκπροσώπηση (των μειονοτήτων) είναι κάτι σημαντικό. Συνεπώς, κάθε φορά που ένας ισπανόφωνος τιμάται με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, αυτό είναι μια νέα νίκη για την κοινότητα», δήλωσε η 43χρονη Λονγκόρια που γεννήθηκε στο Τέξας.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτις, παραγωγός και σεναριογράφος έλαβε την τιμητική διάκριση συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον Μεξικανό εκατομμυριούχο Χοσέ Μπαστόν, πρώην πρόεδρο του τηλεοπτικού δικτύου Televisa, και από άλλες διασημότητες, ανάμεσά τους ο Πορτορικανός τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν, η Μέλανι Γκρίφιθ και η Φελίσιτι Χόφμαν που έπαιζε μαζί της στη σειρά.

«Είναι σπουδαίο για μένα να βρίσκομαι εδώ, ο κόσμος να έρχεται να βλέπει το αστέρι και να λέει ότι μπορεί να το αποκτήσει όποιος εργάζεται πολύ σκληρά», τόνισε η Λονγκόρια που τιμήθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας της ταινίας «Overboard».

Στην τελετή, η διάσημη ηθοποιός φορούσε μαύρο φόρεμα που δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Είπε ότι μέσα της νιώθει ακόμη το μικρό κοριτσάκι που ήταν στο Τέξας που μεγάλωνε με μεγάλα όνειρα. «Ως γυναίκα και ισπανόφωνη, εκπροσωπώ πολλές κοινότητες και θέλω να τους πω ότι αυτό το αστέρι δεν είναι το δικό μου, είναι το δικό μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment