PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η επιλογή Μάντσον διορθώθηκε από τον Μπουσούλατζιτς


 

Μπορεί η ανάγκη του Ατρόμητου για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ να ήταν δεδομένη πριν ακόμα ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, ωστόσο ο εκλεκτός για τη θέση «6» βρέθηκε ακριβώς στα μέσα Αυγούστου και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στο πρόσωπο του Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Η κατάσταση, βέβαια, για τους Περιστεριώτες θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερη… Συγκεκριμένα, η επιλογή στο μεταγραφικό σχεδιασμό για τη θέση του αμυντικού χαφ ήταν ο Βραζιλιάνος Μάντσον, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Κραϊόβα, ωστόσο ο 26χρονος κατέληξε στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι ως σέντερ μπακ.

Η παρουσία του παίκτη στα φιλικά κι όχι μόνο, δεν έπεισε τον Αυστριακό ότι είναι αυτός ο αμυντικός χαφ που απαιτεί το 3-5-2 στο οποίο θέλει να εφαρμόσει και προκειμένου να μην… καεί από νωρίς τον έχει καθιερώσει στα φιλικά (από αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά) ως κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, αν και αρχικά είχε δοκιμαστεί ως ο… λίμπερο στην άμυνα των τριών, ούτε εκεί ικανοποίησε τον Κάναντι, που τελικά τον έβαλε δεξιά και η αλήθεια είναι ότι εκεί ήταν σαφώς πιο θετικός με κορυφαία του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 47χρονος προπονητής δεν ζήτησε κεντρικό αμυντικό, αλλά αμυντικό χαφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο, αμυντικό χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Παύλος Κυριακίδης.

Το θετικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι ο Ατρόμητος είχε έξτρα έσοδα από την πώληση του Κατράνη και έτσι μπόρεσε να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς, που το βιογραφικό του αν μη τι άλλο προϊδεάζει για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να καλύψει το κενό στη θέση του αμυντικού χαφ.

Άλλωστε, είναι σε φουλ ρυθμό και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει θέση βασικού για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment