PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η εξυγίανση χτύπησε τον Ατρόμητο


Ένα διαιτητικό σφάλμα ήταν αυτό που «σημάδεψε» την αναμέτρηση του Περιστερίου, που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 1-0 επί του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος που μέχρι το 72΄ δεν είχε πολλές ευκαιρίες στην περιοχή των κιτρινόμαυρων, πέτυχε πεντακάθαρο γκολ με τον Λημνιό στο 77΄, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε λανθασμένα από την υπόδειξη του βοηθού διαιτητή του Θάνου.

Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου καλυπτόταν την ώρα που ο Τόνσο σημάδεψε το δοκάρι.

Άλλη μια παράσταση εξυγίανσης παίχτηκε σήμερα στο Περιστέρι, η οποία είχε για άλλη μια φορά αρνητικούς πρωταγωνιστές τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Το γκολ της ΑΕΚ, το οποίο της έδωσε τελικά τη νίκη πέτυχε ο Μάνταλος στο 57′.

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα (72΄ Τόνσο), Ούμπιδες, Πλατέλλας (72΄ Λημνιός), Ντιγκινί (81΄ Νταουντα), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (87΄ Πέκχαρτ), Αραούχο (90΄+2 Γαλανόπουλος).

Σπανός: “Να τελειώνουμε με την καραμέλα της εξυγίανσης”

Ο Γιώργος Σπανός ξέσπασε με τη λήξη του αγώνα και πέταξε… καρφιά προς όλες τις κατευθύνσεις:

“Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας και τους κύριους Κουκουλάκη, Τριτσώνη. Να τελειώνει επιτέλους η καραμέλα της εξυγίανσης, αφού έχουν αποτύχει οικτρά”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Με εντολή των μεγάλων, σφυρίζουν συγκεκριμένοι διαιτητές, ενώ έχουν επαναφέρει κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Πρέπει να παραιτηθούν αμέσως.

Σήμερα συντελέστηκε διαιτητική σφαγή κατά της ομάδας μας. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας για την ψυχραιμία που έδειξαν και συνεχίζουμε την προσπάθεια”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment