PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η Αυστρία, το πρώτο φιλικό και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς


Μπορεί να απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Super League, ωστόσο ο Ατρόμητος κλείνει προπονητικό κέντρο και προγραμματίζει φιλικά, γνωρίζοντας ήδη πότε θα παίξει το πρώτο επίσημο ματς

Όπως έγινε γνωστό από χθες ο Ατρόμητος είναι στην αναζήτηση προπονητικού κέντρου εν όψει της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και θα κλείσει άμεσα στην Αυστρία. Ο λόγος που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, κατόπιν και σχετικής εισήγησης του Νταμίρ Κάναντι, ήταν η ευκολία με την οποία μπορούν να βρεθούν αντίπαλοι για φιλικά προετοιμασίας.

Τα προηγούμενα χρόνια που ο Ατρόμητος έμενε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χάνια Πηλίου, δεν μπορούσε να βρει αντίπαλο και αναγκαστικά περίμενε μέχρι αρχές Αυγούστου για να δώσει τα πρώτα σοβαρά τεστ, χάνοντας χρόνο. Με την Ευρώπη να είναι πραγματικότητα, οι Περιστεριώτες δεν έχουν περιθώριο να αφήσουν κάτι στην τύχη του, ως εκ τούτου η επιλογή της Αυστρίας (σε πολύ σύγχρονες εγκαταστάσεις) ήταν μονόδρομος.

Μάλιστα, είναι γεγονός και το πρώτο φιλικό του «αστεριού» αφού μετά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου έχει ήδη προγραμματιστεί αναμέτρηση με την Άλταχ, ομάδα με την οποία έκανε και το μεγάλο «μπαμ» ο Κάναντι.

Στόχος η ομάδα να είναι έτοιμη στις 26 Ιουλίου, όταν δηλαδή θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Ατρόμητο να μαθαίνει τον πιθανό αντίπαλό του στις 19 Ιουνίου.

Μάλιστα, ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, αφού ο 24χρονος, Ηρακλής Γαρουφαλιάς θα βρίσκεται από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment