PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου για την εκδήλωση της νεανικής απασχόλησης


Ανακοίνωση εξέδωσε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου σχετικά με την εκδήλωση, που διοργανώνει από κοινού ο Δήμος Περιστερίου με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, «Ημέρα Εργασίας και Εργαστήρια Συμβουλευτικής» για νέους 15-24 ετών που βρίσκονται εκτός Απασχόλησης.

Αναλυτικά:

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ – ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Η τάχαμου “ανεξάρτητη”, “κοινωνική”, “φιλάνθρωπη” και “δικαιωματική” δημοτική αρχή Περιστερίου τρέχει πάντα πρώτη και καλύτερη σε κάθε αντεργατικό σχέδιο που υπαγορεύεται από το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων. Από τα καραγκιοζιλίκια του Πατούλη και του Φούχτελ μέχρι τις “λευκές νύχτες” των μεγαλεμπόρων εργοδοτών που σημαίνουν μαύρες μέρες για τους εμποροϋπαλλήλους.

Αυτή την φορά όμως η δημοτική αρχή Παχατουρίδη ξεπερνά ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ( ! ) – και όχι απλά φιλοξενεί – μαζί με το υπουργείο Εργασίας και με τον ΟΑΕΔ μια εκδήλωση – ημερίδα το ερχόμενο Σάββατο 14/10 η οποία πρακτικά αποτελεί εμποροπανήγυρη – σκλαβοπάζαρο πάμφθηνης νεανικής εργασίας 15χρονων και 16χρονων ( !! ) για κάθε πραγματικό ή επίδοξο, μεγάλο ή μικρό εργοδότη που θέλει να “επωφεληθεί” από τα αίσχη της εφηβικής εργασίας, της απλήρωτης μαθητείας και γενικά των ελαστικών χημηλοάμισθων δουλεμπορικών εργασιακών σχέσεων.

Έτσι η δημοτική μας αρχή πετυχαίνει “με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια” : να κάνει το χατίρι ταυτόχρονα ΚΑΙ στην κ. Αχτσιόγλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (κυβέρνηση με την οποία ο κ. Παχατουρίδης έχει στενότατες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους) ΚΑΙ στο εργοδοτικό σύμπλεγμα μεγάλων και μικρότερων καπιταλιστικών συμφερόντων που αποτελεί την κοινωνική βάση της δημοτικής μας αρχής.

Κύριε Παχατουρίδη, κυρία Αχτσιόγλου :

η Περιστεριώτικη νεολαία που μαστίζεται από την ανεργία και από την μαύρη εργασία δεν έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις – “σκλαβοπάζαρα”.

Διεκδικεί το δικαίωμα στην ΜΟΡΦΩΣΗ (με την οποία πρέπει να ασχολούνται αποκλειστικά τα παιδιά ως τα 18 τους) και στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ, ΜΟΝΙΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ με ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Τις δουλεμπορικές φιέστες κρατήστε τες για τα “ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ”, τους γόνους του αισχρού αστικού πολιτικού συστήματος, που τα στέλνετε σε ξένα ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια πολυτελείας και που όταν μαζέψουν “τίτλους” τα φέρνετε μετά κατ ευθείαν σε αργόμισθες καλοπληρωμένες θεσούλες με έτοιμη την “πολιτική” τους καριέρα για να μας κυβερνήσουν κι αυτά μια μέρα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την απόσυρση της “αιγίδας συνδιοργάνωσης” του δήμου από την δουλεμπορική φιέστα που ουδέποτε αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment