PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ζούσα με δανεικά


Αποκαλύψεις απο τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει, “«δουλεύω γιατί πρέπει να ζω άνετα εγώ και η οικογένειά μου, για τίποτε παραπάνω, φυσικά κι έχω δάνεια, ανήκω κι εγώ σε αυτή τη κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις: παιδιά, σχολεία και διάφορα άλλα».

«Έχουν περάσει λεφτά απ’ τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια, ανήκω σ’ αυτούς που τα δηλώνουν, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των χρημάτων αυτών πηγαίνει εκεί, μια ζωή πάντως, στο παρελθόν, θυμάμαι τον εαυτό μου μπατίρη που ζούσε με δανεικά, όταν μπήκα στην τηλεόραση και, αφότου πέρασε μια περίοδος, άρχισα σιγά σιγά να ζω πιο άνετα».

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την επιστροφή του Deal στις τηλεοπτικές μας οθόνες, δεν κρύβει ότι φοβάται τον ανταγωνισμό καθώς απέναντι του θα προβάλλεται το σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ».

«Πάντα υπάρχει το άγχος, αλλά τα αντίπαλα 50άρια το αυξάνουν λιγάκι. Το καλό, βέβαια, είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα 50% που περιμένει εμάς τους υπόλοιπους για να το σπάσουμε σε κομμάτια και να το μοιραστούμε. Εμείς κατεβαίνουμε για μία αξιοπρεπή εμφάνιση, κι στο καινούριο Deal, έχουμε τα δικά μας μυστικά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment