PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Η αντιπολίτευση αγωνίζεται να κρατήσει την τρόικα στην Ελλάδα


Ευθύνες για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας αποδίδει στην αντιπολίτευση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ευθύνες για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας αποδίδει στην αντιπολίτευση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας, σε συνέντευξή του, πως αγωνίζονται για να κρατήσουν στην Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα.

Ο κ. Βενιζέλος συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», δεν περιορίζεται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως λέει το συγκεκριμένο κόμμα δεν είναι παρά ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης.

«Φαινόμαστε περίεργοι στα μάτια των δανειστών με αυτόν τον εσωτερικό διχασμό, οποίος φαίνεται ανιστόρητος, επιπόλαιος και αδιέξοδος» λέει ο ίδιος.

Το σύνδρομο του θυρωρού της νύχτας

Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο δάνειο, ενώ στην ερώτηση για το εάν φοβάται ότι χωρίς τρόικα θα επιστρέψουν οι παθογένειες του συστήματος απαντάει: «Αυτό πια είναι το σύνδρομο του θυρωρού της νύκτας, ότι ερωτεύομαι τον βασανιστή μου, τον επιτηρητή μου. Μπορούμε να το κάνουμε, αρκούν οι γενικοί μηχανισμοί επιτήρησης».

Για την κεντροαριστερά

Αν δεν σταθεί ο χώρος αυτός, δεν στέκεται η χώρα διαμηνύει ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά και τονίζει ότι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του χώρου αυτού (σ.σ ΠΑΣΟΚ – Ελιά) μπορούν να πιέσουν αποτελεσματικά μέσω της ψήφου τους στις ευρωεκλογές.

Για τους «58« δηλώνει ότι δεν συνιστούν κίνηση ή κόμμα, ώστε να μετέχουν οργανωτικά στις εκλογές ως συλλογική οντότητα. Ο καθένας μπορεί να μετέχει ως άτομο σημειώνει.

Δεν φταίει για όλα το ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι υπάρχει μια δυσανάλογα αυστηρή μεταχείριση του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με άλλους χώρους στην Ελλάδα, και όπως τονίζει, αυτή η μετατροπή του σε μαύρο πρόβατο ή σε αμνόν αίροντα τας αμαρτίας του κόσμου, είναι η εύκολη λύση για όσους κρύβονται επικοινωνιακά και πολιτικά.

Όσον αφορά στις εκλογές του Μαΐου τις χαρακτηρίζει ενδιάμεσες εκλογές και θεσμικά δευτερεύουσες και επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment