PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ευκλ. Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον «θάνατό μου» είναι εξαιρετικά υπερβολικές


«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Εφημερίδα των Συντακτών με αιχμή το σχόλιο κύκλων της Ν.Δ. ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Χουλιαράκης «είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup».

«Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος, χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν.

Πιέζει η ΝΔ

Επιμένει στην θέση της πως χρειάζεται ο υπουργός Οικονομικών να απαντήσει γιατί δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό, η Νέα Δημοκρατία η οποία εξακολουθεί να αμφιβάλλει μετά την απάντηση Τσακαλώτου, που ήρθε διά μέσου της ρήσης του αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουέιν.

«Να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά» ζητά η Νέα Δημοκρατία και ζητά να απαντήσει στο ερώτημα: «Για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.
Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Η συντονισμένη επιχείρηση της ΑΑΔΕ ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

Peristeri News

Τα τσουχτερά πρόστιμα αν δεν διασυνδεθούν έγκαιρα ταμειακές με POS

Peristeri News

Leave a Comment