PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιχείρηση «προσγείωση» για Παναθηναϊκό


Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ρεπό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό με στόχο να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας.
Ο τεχνικός του Ατρόμητου από τις πρώτες του δηλώσεις έχει υπερτονίσει τη σημασία να προσγειωθούν άμεσα οι παίκτες του στην… πραγματικότητα και να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, με την ίδια ένταση και με την ίδια πίστη και στους επόμενους αγώνες.

Από σήμερα, λοιπόν, που οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας στο μυαλό όλων έχει μπει το ματς με τον Παναθηναϊκό και ο στόχος είναι να συνεχιστεί αυτό το αήττητο σερί, προκειμένου ο στόχος της πεντάδας να πάρει σάρκα και οστά ενόψει συνέχειας.

Το τεχνικό τιμ όπως είναι φυσικό έχει δει το τελευταίο ματς των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουν και αυτό κόντρα στη Θέλτα την Πέμπτη, ώστε να διαπιστώσουν τις αλλαγές που προσπαθεί να φέρει στον Παναθηναϊκό, ο νέος προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Εξάλλου, στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Ατρόμητου προπονήθηκαν σήμερα σε δύο γκρουπ, ανάλογα με το ποιοι αγωνίστηκαν με την ΑΕΛ. Εκτός είναι ο Βασιλείου που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών λόγω του υψηλού πυρετού που παρουσίασε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment