PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Γιώργο Κορακάκη!


Στον Ατρόμητο επιστρέφει ο Γιώργος Κορακάκης!

Ο πρώην προπονητής της ομάδας και εκ των βασικών στελεχών της δόμησης των Ακαδημιών, επιστρέφει στο «σπίτι» του, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Κορακάκη ως νέου τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Κορακάκης έχει υπηρετήσει την ομάδα μας από διαφορετικές θέσεις στο παρελθόν και αυτή τη φορά του δίνεται η ευκαιρία της ανάληψης του πόστου Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας, Απόστολος Αποστόλου αναβαθμίζεται σε επικεφαλής του τμήματος scouting της αντρικής ομάδας και παραμένει επικεφαλής του δικτύου σχολών Atromitos soccer schools που δημιούργησε και λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία αριθμώντας μέχρι στιγμής 27 ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Γιώργο Κορακάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση της ομάδας να συνεχίσω ένα project που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Βασικός στόχος μας είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση παικτών από τις Ακαδημίες συνυπολογίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ηλικίας που επιβάλλουν εκτός από την αθλητική καθοδήγηση και την κοινωνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου τονίζοντας πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας μας».

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Κορακάκη αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τη στελέχωση των ομάδων της Ακαδημίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment