PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επική ανατροπή για την Κ20 επί της ΑΕΚ!


Πολύ σκληρός για να… πεθάνει ο Ατρόμητος Κ20! Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν μπορεί να βρισκόταν πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ μέχρι το 80’, αλλά τα γκολ του Νάτσου (80’) και του Νταβιώτη στις καθυστερήσεις οδήγησαν στην ανατροπή (1-2) και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Περιστεριώτες παρά την πίεση που ασκούσαν στα καρέ της «Ένωσης» έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς, όταν στο 15’ ο Γιούσης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα για τους «κυανόλευκους».

Τελικά, η πολυπόθητη ισοφάριση ήρθε από τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, Σπύρο Νάτσο, στο 80’ που έκανε το 1-1. Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν αρκέστηκε στον ένα βαθμό.

Πιέζοντας μέχρι τέλους, δικαιώθηκε στο 95’ της αναμέτρησης με τον Νταβιώτη να χρίζεται σκόρερ και να κάνει το τελικό 2-1, υπέρ των Περιστεριωτών.

Με αυτούς τους βαθμούς έστω και προσωρινά ο Ατρόμητος είναι στην 1η θέση με 19 βαθμούς σε 8 αγώνες, τη στιγμή που ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός έχουν 18 και 16 σε 6 αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόλις 12 σε επίσης 6 αγώνες.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Ψάνης, Ασπρογιάννης, Τσιβελεκίδης, Μπάμπης, Σαρδέλης, Μπότος (70′ Στυλιανόπουλος) Χριστόπουλος, Γιούσης (86′ Μούλτσιας) Σπηλιώτης (70′ Μωραϊτάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Τάμπας (46′ Παπαδογιωργάκης) Βιταλιώτης, Λώλος, Στρούγγης, Ιμέρι, Νταβιώτης, Παυλής (69′ Κοτσίκος) Τριμμάτης, Λαζαρίδης (85′ Χατζοβασιλάκης) Νάτσος.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment