PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Μάτι Αττικής


Τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές στο Μάτι Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα και ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης είχε συνομιλίες με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του και αφού αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το σημείο, αναφέρει ότι επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Το tweet του Αλ. Τσίπρα για την επίσκεψη στο Μάτι

Στην επίσκεψή του στην πληγείσα από την πυρκαγιά περιοχή στο Μάτι Αττικής αναφέρθηκε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές».

«Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment