PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στη βάση των καναντέρ


Τη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου καναντέρ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Τρίτη, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΝΔ είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αδυνατώ να αντιληφθώ τι σημαίνει πολιτική ευθύνη χωρίς καμία παραίτηση. Η παραίτηση είναι και μία πράξη προσωπικής ευθύνης. Αναρωτιέμαι πως κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται και συνεχίζουν μακάριοι να ασκούν τα καθήκοντά τους».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε σημειώσει ακόμη πως «ο κ. Τόσκας, ο κ. Σκουρλέτης, η κ. Δούρου και άλλοι έχουν τεράστια ευθύνη. Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους. Ποιος Έλληνας πολίτης έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν άλλη μία φυσική καταστροφή» αναρωτήθηκε.

Επιτέθηκε ακόμη στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον καταστροφικό και κυνικό ενώ διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment