PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίκαιρη ερώτηση του Δ. Καμμένου για «Ρουβίκωνα»


Επίκαιρη ερώτηση για την έφοδο του «Ρουβίκωνα» στο ΣτΕ και τη διανομή φυλλαδίων για τη δράση του, κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος.

«Σας βρίσκει σύμφωνο το περιεχόμενο του φυλλαδίου; Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε την επικίνδυνη και διαρκώς επαυξανόμενη δράση της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας”; Θα συμφωνούσατε με τη λογική ποινή οι συλληφθέντες να υποχρεώνονται να αποζημιώνουν τους παθόντες για τις υλικές ζημιές που προκαλούν προτού αφεθούν ελεύθεροι; Έχει γίνει υπολογισμός του κόστους των καταστροφών που έχουν προκληθεί;» ρωτά ο βουλευτής τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας τον Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Τον καλεί παράλληλα να ενημερώσει τη Βουλή πώς είναι δυνατόν να διανέμονται τέτοιου είδους έντυπα, τα οποία κάνουν λόγο για καταστροφή του κράτους.

Τον καλεί, επίσης, να απαντήσει αν συμφωνεί ότι πρόκειται για προφανή προσπάθεια στρατολόγησης και αν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά στην επέμβαση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταστολή τέτοιου είδους ενεργειών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment