PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επίθεση Τραμπ στην «υπερεκτιμημένη» Μέριλ Στριπ


Επίθεση κατά της ηθοποιού Μέριλ Στριπ, για δηλώσεις της κατά την παραλαβή βραβείου, έκανε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς την υπερεκτιμημένη και «υπηρέτρια της Χίλαρι».

Η Μέριλ Στριπ, κατά την ομιλία της, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον κ. Τραμπ, ωστόσο έκανε λόγο για φαινόμενα ασέβειας και βίας, ενώ κάλεσε σε προστασία των δημοσιογράφων.

«Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πλέον υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει, ωστόσο μου επιτέθηκε στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών. Πρόκειται για αιώνια υπηρέτρια της Χίλαρι που έχασε πανηγυρικά», ανέφερε μέσω Twitter ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν κορόιδεψε δημοσιογράφο ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Στο περιστατικό είχε αναφερθεί, χωρίς και πάλι να κατονομάσει τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά «φωτογραφίζοντάς» τον ξεκάθαρα η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Πρόκειται για τον Σερζ Κοβαλέφσκι των New York Times, του οποίου τις κινήσεις είχε μιμηθεί ο κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment