PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εβδομάδα εξελίξεων με ΠΑΟΚ για Γιαννούλη και «Χάτζη»


Σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη θα μπει ο Ατρόμητος τα αμέσως επόμενα 24ωρα. Θα συζητηθεί και αυτή του Δημήτρη Χατζηισαΐα, με την επιθυμία του παίκτη για το εξωτερικό να αποτελεί «φρένο» στην άμεση εξέλιξη των πραγμάτων.

Όσο περνούν οι μέρες και μπαίνουμε προς τον Ιούνιο είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πιο άμεσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν. Προτεραιότητα του Ατρόμητου είναι να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες που πρόσφεραν την περασμένη σεζόν, αλλά δεν του ανήκουν.

Χωρίς να υπολογίζουμε στην εξίσωση τον Αμρ Ουάρντα, ο Ατρόμητος θα μπει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις τα επόμενα 24ωρα με την πλευρά του ΠΑΟΚ (που αυτές τις μέρες είναι η αλήθεια βρισκόταν σε διακοπές) για τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Τον πρώτο τον θέλει πίσω ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι την εισήγησή του την έκανε χωρίς να γνωρίζει τη συμφωνία του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για διετή δανεισμό. Το εμπόδιο φυσικά δεν βρίσκεται στο συμβόλαιο, αφού με ένα πολύ μικρό ποσό «σπάει», αλλά στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις και δεύτερον στο τι πραγματικά συμφέρει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. Είναι τελείως διαφορετικό, έπειτα από μία τέτοια σεζόν, στην οποία χρίστηκε μέχρι και διεθνής να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να είναι αναπληρωματικός του Βιεϊρίνια από το να παίξει για ακόμα χρονιά βασικός στον Ατρόμητο.

Συζήτηση αναμένεται να γίνει και για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο παίκτης σύμφωνα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ, δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκεί μπαίνει στην υπόθεση ο Ατρόμητος που τον θέλει πίσω, αλλά μένει να φανεί με ποιον τρόπο, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα δεν υπάρχει και μεγάλη λογική σε νέο δανεισμό.

Ωστόσο, φρένο προς το παρόν μπαίνει από τον ίδιο τον παίκτη, αφού θέλει να περιμένει και να δει αν θα προκύψει κάτι από το εξωτερικό, με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Χαλ και της Φούλαμ να υπάρχει στα υπ’ όψιν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment