PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Σαμιωτάκη


Μια ηρωική απόφαση για τα χρόνια ζωής που της απομένουν, η οποία, αναμφισβήτητα, βασίζεται στη μεγάλη δύναμη ψυχής, έχει πάρει η Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επί σειράν ετών σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου πήρε την απόφαση του ακρωτηριασμού του αριστερού ποδιού της, προκειμένου να σώσει, όπως λέει, τη ζωή της.

Kalogiroy-Samiotaki

Μάλιστα, το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Αθήνας από διακεκριμένο Ελληνα χειρουργό.

«Τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία διότι το αριστερό μου πόδι έχει προσβληθεί από ένα ισχυρό μικρόβιο και γι’ αυτόν τον λόγο έχω πάρει του κόσμου την αντιβίωση χωρίς αποτέλεσμα. Από τη συνεχή αντιβίωση υπάρχει πλέον ο κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα» εξηγεί στην «Espresso» η «εθνική μας Λαμπιτώ».

«Ετσι, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά, πήρα αυτή τη δραστική απόφαση για να μπορέσω να ηρεμήσω και να ζήσω όσα χρόνια μού απομένουν. Μήπως τώρα θα γίνω χορεύτρια; Στο καροτσάκι θα συνεχίζω να ζω όπως και τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, οφείλω να πω ότι όλοι οι γιατροί στα νοσοκομεία που πήγα έκαναν ό,τι καλύτερο και δεν μου συνέστησαν τον ακρωτηριασμό -θέλοντας να γλιτώσουν το πόδι μου- αλλά δεν μπόρεσαν και να αντιμετωπίσουν τη μόλυνσή του. Δεν θέλω ο κόσμος να το δει αυτό σαν κάτι το δραματικό στη ζωή μου, άλλωστε είναι δική μου απόφαση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment