PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δύο νέα έργα για τη Δυτική Αθήνα


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 31η συνεδρίαση του, στις  06/10/2016, ενέκρινε, ακόμη  δύο  σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε  :

  • Τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου για την κατασκευή του έργου   με τίτλο:

«Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού – Νικόλαος Λιάκος – στο Ο.Τ 729 του Δήμου Ιλίου , συνολικού προϋπολογισμού 1.116.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός ακόμη βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας 40 νηπίων που θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, αύλειο χώρο και θα είναι συνολικής δόμησης 404,51 τετραγωνικά μέτρα. Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευαστεί επί της οδού Ελλησπόντου 4, στο Ίλιον.

  • Τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρουπόλεως, για το έργο:

«Ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους Δήμου Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων και επούλωση οπών στα ασφαλτικά οδοστρώματα του υφιστάμενου δικτύου του Δήμου και αφορά στις οδούς 25ης Μαρτίου, Περικλέους, Ανατολικής Ρωμυλίας και Σκουφά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment