PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τη διαιτησία στον Ατρόμητο


Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος συνεχίζει να βρίσκει σε απόσταση νίκης από την κορυφή, είναι δεδομένο ότι τα αποθεωτικά σχόλια θα περάσουν στο παρελθόν και πλέον θα έχει να διαχειριστεί διαφορετικά πράγματα.

Ένα εξ αυτών είναι και η διαιτησία που από το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά, μόνο φιλική προς τον Ατρόμητο δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κάποιος. Τρία συνεχόμενα πέναλτι που μόνο το ένα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωρούσε κάποια συζήτηση, ωστόσο την ίδια στιγμή στην άλλη πλευρά του γηπέδου δεν σφυρίζονται τα ίδια πράγματα.

Με τον Παναθηναϊκό οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για τη φάση του 90’ που όπως υποστηρίζουν είναι ανάλογη με αυτή του Χατζηισαΐα με τον Άλτμαν και δεν σφυρίχτηκε το παραμικρό, ενώ σήμερα ένα τάκλιν του Αντιλέχου πάνω στον αστράγαλο του Γιαννούλη, τη στιγμή μάλιστα που ο Κουτσιαύτης είναι μπροστά στη φάση δεν δόθηκε πέναλτι όπως θα έπρεπε. Παράλληλα, υπάρχει ακόμα μία φάση με τον Ουάρντα στα Χανιά, που επίσης θεωρούν στον Ατρόμητο ότι από τη στιγμή που υπάρχει αγκωνιά εντός περιοχής, θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι με το ματς ακόμα στο 0-0.

Παρά τη σημερινή νίκη, ο Ατρόμητος δεν εθελοτυφλεί και βλέπει ότι υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα με τα σφυρίγματα των τελευταίων αγωνιστικών, ελπίζοντας ότι είναι απλά τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment