PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δυνατό φιλικό με τον Χολαργό για το Περιστέρι


Την ευκαιρία να εξάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, θα έχει στο εκτός έδρας, φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (12/9, 18:45) με τον Χολαργό, ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου αναμένεται να έχει στην διάθεση του, τόσο τον Keydren “Kee-Kee” Clark όσο και τον Ryan Harrow καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Το “παρών” θα δώσει και ο Γάιος Σκορδίλης που απουσίασε στο ματς με τον Ήφαιστο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Αμφίβολος για την αυριανή φιλική αναμέτρηση θα είναι o Jeff Allen καθώς ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στην γάμπα, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια καθώς βρίσκεται σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.

Στο μεταξύ, πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας! Όποιος επιθυμεί να κλείσει θέση για τη νέα σεζόν μπορεί να επισκεφθεί τα γραφεία του Συλλόγου ή να τηλεφωνήσει στο 210 57 77 147, προκειμένου να ενημερωθεί για τα εισιτήρια που έχουν απομείνει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment