PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δυναμικό ξεκίνημα για το νέο δημοτικό κολυμβητήριο στο Περιστέρι


Όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη μέρα έναρξης εγγραφών οι Περιστεριώτες αγκάλιασαν το κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Επιτροπής του κολυμβητηρίου Αλέξανδρο Πλέστη, εκατοντάδες συμπολίτες μας από την πρώτη κιόλας μέρα έναρξης των εγγραφών (2 Μαίου) ενδιαφέρθηκαν και επισκέφθηκαν τη γραμματεία του κολυμβητηρίου.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που κάλεσαν στο 210-5711637 και πήραν περισσότερες πληροφορίες από τους ιθύνοντες.

Το νέο Κολυμβητήριο στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών (Τζων Κέννεντυ και Αραχώβης) θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 26 Ιουνίου 2017.

Η γραμματεία του κολυμβητηρίου θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 9:00-13:00 & 18:00-21:00 όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται. Μαζί θα χρειαστούν και κάποια δικαιολογητικά.

Συγκεκριμένα όσοι επιθυμήσουν να κολυμπήσουν στο νέο κολυμβητήριο της πόλης θα χρειαστεί να προμηθευτούν ιατρικές γνωματεύσεις από παθολόγο ή καρδιολόγο ότι είναι υγιείς και ικανοί για άθληση και από δερματολόγο ότι δεν πάσχουν από δερματικό νόσημα.

Ακόμα θα χρειαστούν δύο φωτογραφίες και φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Ειδικά για τις γυναίκες χρειάζεται βεβαίωση γυναικολόγου.

Οι μικρότεροι υποψήφιοι αθλητές θα χρειαστούν ιατρική γνωμάτευση παιδιάτρου στην οποία να φαίνεται ότι το παιδί είναι υγιές ενώ πρέπει να φαίνεται επίσης ότι το παιδί δεν πάσχει από δερματολογικό νόσημα. Αντί ταυτότητας ή διαβατηρίου θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό γέννησης.

Να τονιστεί πως η λειτουργία του κολυμβητήριου στο Λόφο Αξιωματικών γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Περιστερίου και συγκεκριμένα από την επιτροπή διαχείρισης και λειτουργίας που αποτελείται από τους Αλέξανδρο Πλέστη, Θανάση Δημητρίου, Κωνσταντίνο Ποθητό και Γιώργο Αυγουστίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-5711637 και στο 210-5767591 (ώρες 9:00-13:00 & 18:00-21:00).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment