PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δρόμος του Περιστερίου παίρνει το όνομα του Σκλαβενίτη


Η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, με απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα τιμήσει την οικογένεια Σκλαβενίτη, καθώς και τους αποθανόντες Στέλιο και Σπύρο Σκλαβενίτη, δίνοντας το όνομα τους σε οδό και πάρκο της πόλης.

Το θέμα εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, ο Αντιδήμαρχος, Αλέξιος Σταυρούλιας, ο οποίος ανέφερε ότι η εταιρεία «Σκλαβενίτης», τιμάει επί πέντε δεκαετίες την πόλη του Περιστερίου, καθώς από ένα μικρό κατάστημα εμπορίας διάφορων ειδών, έφτασε να δραστηριοποιείται και να συναλλάσσεται με επιτυχία, έχοντας πάντα ως βάση την πόλη, απασχολώντας χιλιάδες εργαζόμενους και έχοντας βοηθήσει πάρα πολλές φορές τον Δήμο Περιστερίου και τους δημότες.

Τόνισε, ότι ως ελάχιστο φόρο τιμής, στον Στέλιο Σκλαβενίτη, που απεβίωσε πρόσφατα, αλλά και στον Σπύρο Σκλαβενίτη, τον πατέρα των επιχειρηματιών, που έφυγε το 2006, πρέπει να δοθεί το όνομα «Στέλιος και Σπύρος Σκλαβενίτης», στην οδό που είναι ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του «Σκλαβενίτη», αλλά και στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά στον δρόμο.

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από το σύνολο της Δημοτικής Αρχής, όμως προκάλεσε αντιδράσεις στην Αντιπολίτευση.

Χαρακτηριστικά, επισήμαναν ότι δεν έχει λογική να τιμάται κάποιος επιχειρηματίας με ονομασία οδού και πλατείας, απλά και μόνο επειδή ασκεί την επιχειρηματική του δράση στο Περιστέρι. Παράλληλα, έγινε λόγος για βιασύνη από πλευρά της Δημοτικής Αρχής, να τιμήσει τα συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς έχει περάσει μόνο ένας μήνας από τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Τελικά, η Δημοτική Αρχή, υπερψήφισε την πρόταση, ενώ το σύνολο της Αντιπολίτευσης ψήφισε Λευκό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment