PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Διενέργεια ψεκασμών στη Δυτική Αθήνα για την καταπολέμηση κουνουπιών


Όσον αφορά στη διενέργεια ψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Την Δευτέρα 11-04-2016, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ψεκασμός για την καταπολέμηση κουνουπιών στη Λίμνη Κουμουνδούρου, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαϊδαρίου, στο ρέμα «Αγ. Ανδρέα» στο Δήμο Χαϊδαρίου καθώς και στο Χαϊδαρόρεμα στο Δήμο Περιστερίου (στο ακάλυπτο τμήμα που βρίσκεται στην οδό Π. Καβάλας).
  2. Την Τρίτη 12-04-2016 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ψεκασμός στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», που βρίσκεται στα διοικητικά όρια των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων –Καματερού, σε τμήμα του ρέματος «Εσχατιάς» στο οποίο υπήρχε πρόσβαση στην περιοχή του Δήμου Καματερού, καθώς και σε τμήμα του ρεμάτος «Φλέβας», στη συμβολή των οδών Φλέβας και Ανδρέα Παπανδρέου.
  3. Την Δευτέρα 25-04-2016 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ψεκασμός στην Λίμνη Κουμουνδούρου, στο ρέμα «Αγ. Ανδρέα» και στο Χαϊδαρόρεμα και σήμερα 26-04-2016 δεύτερος ψεκασμός στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο ρέμα «Εσχατιάς» και  σε τμήμα του ρέματος «Φλέβας».
  4. Προγραμματίζεται τρίτος ψεκασμός στις παραπάνω περιοχές μετά από δεκαπέντε (15) μέρες.

Οι ψεκασμοί διενεργούνται από αρμόδιο ιδιωτικό συνεργείο υπό την συνεχή και άμεση εποπτεία των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε Δυτικού Τομέα Αθηνών, και  υπαλλήλου της Δ/νσης  της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – τακτικών μελών της Τεχνικής Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του Έργου της καταπολέμησης των κουνουπιών.

           

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment