PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Δεν πειράζει, την επόμενη αγωνιστική νικάμε τον Ατρόμητο και είμαστε πρώτοι»


Αν κάτι επιζητά ο Ατρόμητος στο εξής για το φετινό πρωτάθλημα είναι η συνεχής υποτίμηση από τους αντιπάλους. Θα ήταν κάτι για το οποίο ο ίδιος ο Νταμίρ Κάναντι θα… πλήρωνε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του.

Έγινε με τον Ολυμπιακό, όταν όλοι περίμεναν την πρώτη –και μάλιστα άνετη- νίκη του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», έπειτα από μία αξιόμαχη εμφάνιση στην Ιταλία με τη Γιουβέντους.

Η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο πριν από το ματς με την ΑΕΚ, τότε που οι «κιτρινόμαυροι» έρχονταν από την Ιταλία με ισοπαλία στην αναμέτρηση με τη Μίλαν. Όποιος νικούσε στο ΟΑΚΑ, θα καπάρωνε την πρώτη θέση, ωστόσο μέχρι και τα… αντικειμενικά ΜΜΕ (που αργότερα χαρακτήρισαν τον Ατρόμητο… Λέστερ), μάλλον αμέλησαν να αναφέρουν όλα τα δεδομένα της τότε αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πατάει κορυφή. Τα αποτελέσματα γνωστά…

Αυτή η κατάσταση, όμως, και τα αποτελέσματα της υποτίμησης δεν έχουν αποτελέσει μάθημα για κανέναν και εν προκειμένω από το κλίμα που προκύπτει από Θεσσαλονίκη μεριά. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και θέλοντας να επαναφέρουν την ψυχραιμία σε ό,τι αφορά την κριτική που ασκείται στον Ραζβάν Λουτσέσκου, η λογική που επικρατεί και από διοικητικά στελέχη, μάλιστα, είναι ότι σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος.

Αυτό θα γίνει με απώλεια της ΑΕΚ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ίδια αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει του Ατρόμητου στην άδεια Τούμπα. Αυτή είναι ακριβώς και η αντιμετώπιση που θέλουν οι Περιστεριώτες στο εν λόγω ματς. Έναν ΠΑΟΚ που θα μπει στον αγώνα, θεωρώντας ότι έχει κερδίσει την αναμέτρηση πριν καν αυτή αρχίσει.

Όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι, όταν παίζοντας πάλι Δευτέρα, ο ΠΑΟΚ προερχόμενος από μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα στην Ιταλία, γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον Ατρόμητο, σε μία από τις πιο συναρπαστικές επικρατήσεις του «αστεριού» στην ιστορία του.

Θα λείπουν οι Γιαννούλης, Ουάρντα και Χατζηισαΐας, αλλά η φετινή ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει δείξει ότι πάνω από όλα είναι ένα σύνολο. Επιπλέον, αποτελεί και μια ευκαιρία για τον Καρασαλίδη και τον Οριόλ να δείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν άξιοι αντικαταστάτες των ποδοσφαιριστών που θα λείπουν.

Άλλωστε, κάτι μου λέει, ότι ειδικά για αυτό το ματς, ο Νταμίρ Κάναντι θα ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment