PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν πάει πιο κάτω…


Πραγματοποιώντας μία από τις τραγικότερες εμφανίσεις στη σύγχρονη ιστορία του, ο Ατρόμητος που έπαιζε με 9 παίκτες από το 66′, ηττήθηκε 1-4 στο Περιστέρι από την Κέρκυρα, βάζοντας ουσιαστικό τέλος στη φετινή του σεζόν στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Επστάιν στο 4’ και στο 63’ έφτιαξε το δεύτερο τέρμα των «Φαιάκων» που έγινε με αυτογκόλ του Λαζαρίδη ύστερα από γύρισμα του Γερμανού. Ο Ντουαλά έκανε το 3-0 στο 79ο λεπτό, ο Φυτανίδης μείωσε στο 82’ με κεφαλιά και ο Γεωργακόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87ο λεπτό.

Καίρια σημεία του παιχνιδιού η ανόητη αποβολή του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη στο 45′ για ένα φάουλ στο πλάγιο στο κέντρο του γηπέδου, κρεμώντας τους Περιστεριώτες και αφήνοντάς τους με 10 παίκτες, ενώ εκτός παιχνιδιού κατέληξε και ο Γκουγκούδης στο 66′ επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου παρά το τεράστιο αποτέλεσμα των «Φαιάκων» δεν πανηγύρισε κανένα γκολ της ομάδας του, σε ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα που πέρασε ως προπονητής πριν από 1,5 χρόνο.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Γκουγκούδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο (56′ Ντάουντα), Τόνσο (68′ Μπάγκα), Βασιλείου (46′ Κυριακίδης), Λε Ταλέκ

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ζορντάο, Σπίνουλας, Γκόμες, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (72′ Παμλίδης), Επστάιν (83′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (59′ Κόντος), Ντουαλά

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης. Βοηθοί: Βασίλειος Λάμπρου, Ιωάννης Κοντιζάς 4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment