PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν βιάζονται για Σα Πίντο στον Ατρόμητο


Εν αναμονή της οριστικής απάντησης του Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκονται στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν διαμηνύσει στον Πορτογάλο τεχνικό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου.

Την υλοποίηση του σχεδιασμού του αρχίζει σιγά-σιγά ο Ατρόμητος, αλλά προκειμένου οι Περιστεριώτες να φορτσάρουν και σε ανακοινώσεις, περιμένουν την οριστική απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό υπάρχει πλήρη ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά την πορεία της ομάδας και τις ανάγκες που έχει από πλευράς μεταγραφικής ενίσχυσης, ωστόσο απομένει το «ναι» του έμπειρου τεχνικού, αφού ακόμα και ο ίδιος το σκέφτεται, κυρίως με την οικογένειά του.

Στους «κυανόλευκους» αναγνωρίζουν απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης και την κρισιμότητα της απόφασης που καλείται να πάρει ο Ρικάρντο Σα Πίντο και για αυτό το λόγο του έχουν δώσει περιθώριο χρόνου ώστε να δώσει την απάντησή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση θα τραβήξει πάρα πολύ.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και ένα κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του Μαρτίν Τόνσο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment