PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν αφήνει την περίπτωση Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος


Εβδομάδα εξελίξεων και καλώς εχόντων των πραγμάτων και ανακοινώσεων θα είναι η τρέχουσα για τον Ατρόμητο.

Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού του Ατρόμητου, μετά τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις για την παραμονή των Δημήτρη Γιαννούλη και Σπύρου Ρισβάνη.

Φυσικά, στο νέο… αίμα υπολογίζεται και ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς, του οποίου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και στο επίσημο σκέλος της.

Βέβαια, οι ρυθμοί όχι μόνο δεν πέφτουν, αλλά αυξάνονται όλο και περισσότερο, αφού πρόθεση της διοίκησης και επιθυμία του προπονητή είναι να κλείσουν τα περισσότερα ανοιχτά θέματα μέχρι την πρώτη της ομάδας στις 25 Ιουνίου ή τουλάχιστον πριν αναχωρήσει για Αυστρία στις 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή στη μεσοεπιθετική γραμμή με έναν πολυσύνθετο παίκτη για τον οποίο έχει δώσει το «πράσινο φως» ο Νταμίρ Κάναντι και θα υπολογίζεται ως αντι-Ντιγκινί.

Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα βρίσκεται στην περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο Ατρόμητος θα εντείνει αυτή την εβδομάδα τις προσπάθειές του για να επαναφέρει στο ρόστερ τον ικανότατο κεντρικό αμυντικό ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν και εφόσον ο παίκτης δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο (καθώς αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2019), τότε οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι του Ατρόμητου έχουν ήδη ξεχωρίσει τον κεντρικό αμυντικό που θα ενισχύει τα μετόπισθεν και θα ενεργοποιήσουν την περίπτωσή του, εφόσον δεν βρεθεί λύση με τον Χατζηισαΐα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment