PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν αποχωρούν πρόωρα Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ουάρντα, Ρισβάνης – Τα δεδομένα με Γιαννιώτη


Ένας από τους λόγους της εξαιρετικής πορείας του Ατρόμητου στη φετινή Super League είναι μεταξύ άλλων η παρουσία συγκεκριμένων μονάδων που άρπαξαν την ευκαιρία στους Περιστεριώτες και απέδειξαν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Χατζηισαΐα, Δημήτρη Γιαννούλη, Σπύρο Ρισβάνη και Αμρ Ουάρντα, που από την εξέδρα της Τούμπας και του «Γ. Καραϊσκάκης» εμπιστεύθηκαν το πλάνο που τους παρουσιάστηκε από τον Ατρόμητο, και όχι απλά δικαιώνονται, αλλά τα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τρίτου της σεζόν έχουν ξεπεράσει και τις πιο τρελές προσδοκίες.

Η παρουσία τους είναι εξαιρετική, αφού όλοι έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που τους έχει δοθεί, κερδίζοντας θέση βασικών στην ενδεκάδα του Νταμίρ Κάναντιμ, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι οι Έλληνες της… παρέας αδικήθηκαν από την απόφαση του Μίκαελ Σκίμπε να τους αγνοήσει.

Όλος αυτός ο ντόρος δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορες τις ίδιες τις ομάδες των παικτών, αφού πολλά ρεπορτάζ τους έφερναν στις σκέψεις των ιθυνόντων για να επιστρέψουν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο, με πιο ζωηρό το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», για τους Χατζηισαΐα, Ουάρντα και Γιαννούλη.

Παρ’ όλα αυτά, στο Περιστέρι ξεκαθαρίζουν από τη μία ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση από τις ομάδες προκειμένου να γυρίσουν οι παίκτες από τον Ιανουάριο και από την άλλη κάνουν λόγο για ξεκάθαρη συμφωνία ενός χρόνου και ειδικότερα για τον Γιαννούλη για δύο χρόνια. Επιπλέον, και οι ίδιοι οι παίκτες έχοντας πραγματοποιήσει αυτή την πορεία, θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές να συναινέσουν σε μια αποχώρηση από τον Ατρόμητο, από τη στιγμή που στις ομάδες τους δεν είναι σίγουρη θέση βασικού.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη, που επίσης εντυπωσιάζει και είναι βάσει αριθμών ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, αφού σε 8 εμφανίσεις δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Ο παίκτης ανήκει στον Ατρόμητο και δεν είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Αυτό που ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι εφόσον προκύψει το καλοκαίρι μια πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, ο Ολυμπιακός μπορεί να ισοφαρίσει την προσφορά και να αποκτήσει προβάδισμα για να τον επαναφέρει στον Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment