PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Ανακοίνωση για τις εκλογές


Με αφορμή τις εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων και της ελεγκτικής επιτροπής στο Δήμο Περιστερίου, η παράταξη της ΔΑΣ-ΟΤΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε όλους όσους ψήφησαν τη Δ.Α.Σ.- Ο.Τ.Α.

Ψήφο ενάντια στον συμβιβασμό στην υποτέλεια στην υποταγή της τρομοκρατίας και στον εκφοβισμό.

Καταγγέλλουμε τη στάση της διοίκησης του δήμου που προσπάθησε να επηρεάσει πιέζοντας τους εργαζομένους, με την ολοήμερη παρουσία αντιδημάρχων δημοτικών συμβούλων διευθυντών και άλλων στελεχών της στο χώρο διεξαγωγής των εκλογών, ακόμα απευθύνθηκαν και σε υποψήφιους ως και της παράταξης μας προσπαθώντας να τους πιέσουν να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους. Εντείνοντας την προσπάθεια της να στήριξη το ψηφοδέλτιο που την στήριζε, φτάνοντας σε σημείο συνεργασίας για δημιουργία απεργοσπαστικών μηχανισμών.

Συναδέλφισσες-φοι

Η ΔΑΣ αύξησε τις Δυνάμεις της, όχι μόνο με τη σταθεροποίηση ψήφων και εδρών αλλά και με την προώθηση τόσο στο ψηφοδέλτιο όσο και στο Δ.Σ με νέους συναγωνιστές, πρωτοπόροι καθημερινά στους χώρους δουλειάς που δεν χρεωστάνε σε κανέναν, ανυποχώρητοι, ασυμβίβαστοι.

 

Η ΔΑΣ θα αξιοποιήσει:

την ψήφο εμπιστοσύνης των εργαζομένων  υπερασπίζοντας τα δικαιώματα τους και πιέζοντας για λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα, παλεύοντας κόντρα στη μοιρολατρία την απογοήτευση τη λογική του ”τίποτα δεν γίνεται” που δηλητηριάζει τη συνείδηση των εργαζομένων και αδυνατίζει την ενότητα μας.

 

Η ΔΑΣ θα καταθέσει:

 όλες  τις δυνάμεις της στο κίνημα για να  σταματήσει, να  εμποδίσει, να ανατρέψει αυτούς που μας παίρνουν πίσω κατακτήσεις και δικαιώματα. Σε ρήξη με τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό, κόντρα σε κυβέρνηση, Ε.Ε. και τα κόμματα της που είναι η μήτρα που γεννά αντεργατικά μέτρα και κάνει κόλαση τις ζωές μας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment