PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Ομολογία αποτυχίας η δήλωση Ρ. Δούρου


Επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εξαπολύει ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ Γιάννης Σγουρός με αφορμή τη διαχείριση των απορριμμάτων και την δήλωσή της «Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Ας αναλάβουν πλήρως οι δήμοι τη διαχείριση των απορριμμάτων όπως την είχαν στο παρελθόν».

«Πριν δυο χρόνια η κ. Δούρου μας έκανε κηρύγματα για το πώς οι αντιμνημονιακοί υποψήφιοι μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια από τους μνημονιακούς. Σήμερα δηλώνει πρόθυμη να απαλλαγεί από την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων και προλειαίνει με δηλώσεις της το έδαφος για την αποχώρησή της» σχολιάζει ο κ. Σγουρός.

Διερωτάται που οφείλεται αυτή η μεταστροφή και την κατηγορεί ότι ηδήλωσή της είναι ο ορισμός της ομολογίας αποτυχίας.

«Είναι πλέον προφανές ότι η προεκλογική αιχμή του δόρατος της κ. Δούρου έγινε ασήκωτο βαρίδι και ο εκ του νόμου ορισμός της ως Προέδρου του ΕΔΣΝΑ ανεπιθύμητο οφίτσιο που τσαλακώνει το προφίλ της. Και κάπως έτσι η έξοδος από την προεδρία του ΕΔΣΝΑ φαντάζει ως η μόνη διέξοδος από την «καυτή πατάτα» των σκουπιδιών» σημειώνει.

Τονίζει ότι «εάν πράγματι η κ. Δούρου πίστευε ότι οι δήμοι όφειλαν να έχουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητά τους τη διαχείριση των απορριμμάτων έπρεπε να μας το έχει πει αν όχι προεκλογικά, τουλάχιστον έγκαιρα. Και όχι σήμερα που έχει ήδη δημιουργήσει πια τετελεσμένα».

Την κατηγορεί ότι «κοινώς έκανε τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγε, προκάλεσε το απόλυτο μπάχαλο και τώρα ψάχνει με την πρώτη ευκαιρία «να την κάνει», σε πλήρη αντιδιαστολή βεβαίως με όσα κάναμε εμείς, που αναλάβαμε στη δυσκολότερη χρονικά συγκυρία και βγάλαμε το κάρο από τη λάσπη απέναντι σε Θεούς και δαίμονες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment