PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Μάιο


«Η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Μάιο, ακριβώς γιατί είναι πρόθεση όλων των πλευρών που συμμετέχουν να κλείσει», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, στον Flash 96, συμπληρώνοντας πως «είναι αλήθεια ότι υπάρχουν θέματα ως προς τη ρύθμιση του χρέους, εξαιτίας της αντίδρασης του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στα αυτονόητα, όπως επίσης υπάρχουν προβλήματα προφανώς στη γενικότερη στάση του ΔΝΤ λόγω των ιδεολογικών εμμονών που έχει ως σημαιοφόρου του νεοφιλελευθερισμού».

«Δεν λέω επομένως ότι δεν υπάρχουν τριβές ή θέματα που δεν απομένει να ξεκαθαριστούν, αλλά προφανώς δεν αμφισβητείται η τελική κατάληξη. Νομίζω, σχεδόν με βεβαιότητα μέσα στο Μάιο», πρόσθεσε.

Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι δεν είναι πλειοψηφική αυτή τη στιγμή στους Ευρωπαίους εταίρους μας η άποψη ότι δεν χρειάζεται ρύθμιση το χρέος.

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει ότι θα υπάρχουν μέτρα. Επομένως, είναι προφανές ότι παρά τις αντιδράσεις του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών θα υπάρξει κάποιος συμβιβασμός, όπως έχει υπάρξει ήδη ως προς το πολιτικό σκέλος της συμφωνίας σε σχέση με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment