PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΓΣΠ: «Δίπλα στον Ατρόμητο, δίπλα στο Περιστέρι»


Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να βρεθεί δίπλα στον Ατρόμητο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Ψυχικό εξέδωσε ο ΓΣ Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, στο ευρύτερο πλαίσιο κινητοποίησης στα Δυτικά Προάστια ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, στηρίζοντας τις ομάδες της περιοχής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του Περιστερίου ενημέρωσαν για την απόφασή τους, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό τους μήνυμα συσπείρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλευρό του Ατρόμητου θα βρεθεί το Σάββατο (14/10) σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ο ΓΣΠ θα υποδεχτεί την ίδια μέρα στις 16:00 την Α.Ε. Ψυχικού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», όπου η διοίκηση, ο προπονητής, Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες μας περιμένουν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Αφού ολοκληρωθεί η προσπάθεια στο κλειστό, όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες, θα «μετακομίσουμε» λίγα μέτρα πιο δίπλα στο γήπεδο του Ατρόμητου, όπου στις 18:15 ξεκινά ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της ποδοσφαιρικής Σούπερ Λιγκ, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ένα αθλητικό περιστεριώτικο σαββατιάτικο απόγευμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment