PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάντσον


Το καλύτερο… γκολ έβαλε σήμερα ο Μάντσον, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, δεν έχει υποστεί ρήξη χιαστού όπως φοβόντουσαν στο ιατρικό τιμ της ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση το πολύ σε έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει υποστεί αλλοίωση στον έσω μηνίσκο, θα αρχίσει άμεσα τη διαδικασία αποκατάστασης του τραυματισμού του ενώ θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, κύριο Πισκοπάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ευχάριστα νέα έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Νασιμέντο Μάντσον.

Ο Μάντσον ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αρχικές ανησυχίες για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν έπειτα από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Η εξέταση βγήκε καθαρή με τον χρόνο επιστροφής του παίκτη στην ενεργό δράση να υπολογίζεται μεταξύ της μιας βδομάδας και τους ενός μήνα.

Ο Μάντσον αύριο Τρίτη θα ακολουθήσει αποθεραπεία στο Spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας κύριο Πισκοπάκη.

Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο επερχόμενο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment