PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Γιορτή Γεύσεων και Τιμών στα Καφεκοπτεία Λουμίδη!


Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συμμετέχουν στις χειμερινές εκπτώσεις σε όλα τα είδη καφέδων, σε αξεσουάρ καφέ και σε ορισμένες μηχανές παρασκευής καφέ.

Από Δεύτερα 15 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 31 Ιανουαρίου οι πελάτες επωφελούνται με εκπτώσεις έως και 20% επιλέγοντας καφέδες από την τεράστια γκάμα ελληνικού, φίλτρου, espresso και στιγμιαίου.

Παράλληλα, μπορούν να συνδυάσουν τις αγορές τους με αξεσουάρ και μηχανές καφέ σε μοναδικές τιμές και να βγουν πραγματικά κερδισμένοι!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με παράδοση από το 1920 συνεχίζουν με μεράκι και όρεξη να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του καφέ.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη & Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment