PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γιατί το Περιστέρι έχει ανάγκη την παρουσία της ΟΠΚΕ


Η εγκληματικότητα μέρα με τη μέρα αυξάνεται και η ανάγκη ύπαρξης των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στο Περιστέρι είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έξαρση των περιστατικών οπλοχρησίας σε Μενίδι, Φυλή και Ασπρόπυργο έχουν οδηγήσει τα υψηλά κλιμάκια της Αστυνομίας να κατευθύνουν τις δυνάμεις της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης Καταστολή Εγκλήματος) σε αυτές τις περιοχές.

Η ΟΠΚΕ όπως είναι γνωστό αποτελεί φόβο και τρόμο για τους κακοποιούς αφού είναι το κατάλληλο εργαλείο για την αντιμετώπιση της σκληρής εγκληματικότητας που ανθεί στη Δυτική Αθήνα.

Ουκ ολίγα συμβάντα έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στο Περιστέρι τα οποία έχει αναλάβει και φέρεις εις πέρας η ΟΠΚΕ Περιστερίου.

Για το λόγο αυτό γίνονται σοβαρές προσπάθειες τόσο από το Δήμο Φυλής όσο και από όμορους δήμους ώστε να φιλοξενήσουν σε κτίριο εκείνων των περιοχών όλη τη δύναμη της ΟΠΚΕ.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η εγκληματικότητα θα ανέβει στο κατακόρυφο στο Περιστέρι αφού οι κακοποιοί θα γνωρίζουν πως η ειδική ομάδα κρούσης δρα με άλλες περιοχές.

Είναι άμεση ανάγκη να γίνουν προσπάθειες για την παραμονή της ΟΠΚΕ Περιστερίου στην πόλη μας αφού μελλοντικά μπορεί να υπάρξουν συνέπειες που θα έχουν καταστροφικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment