PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η κοινωνία γύρισε την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ (video)


Την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη στάση των βουλευτών που δεν εμφανίστηκαν στη συζήτηση στη Βουλή κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη στάση των βουλευτών που δεν εμφανίστηκαν στη συζήτηση στη Βουλή κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας πάντως σχολίασε και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να κρατά ντουντούκα και να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια» έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι η εικόνα του Σαββάτου και το σχετικό βίντεο μιλάει από μόνο και δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Και πρόσθεσε: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αν δείτε μία γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια βοήθεια” από μόνη της, χωρίς να την πειράζει κανείς, κι εσείς θα παραξενευτείτε».

Αναφερόμενος στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο, είπε: «Ήταν μια αδιάφορη συζήτηση αυτή η πρόταση δυσπιστίας. Και σχολιάζοντας την απουσία βουλευτών από τα έδρανα, πρόσθεσε: «Σε κανένα κοινοβούλιο του κόσμου δεν είναι και τις τρεις μέρες όλοι οι βουλευτές μέσα. Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν εκεί για να την υποστηρίξουν».
Χαρακτήρισε μάλιστα την τριήμερη συζήτηση «σούπα». Και πρόσθεσε ότι «Ο κ. Τσίπρας έκανε μία πρόταση δυσπιστίας που δεν την πίστευε».

Τόνισε δε ότι «η ίδια η κοινωνία γύρισε την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες έξω από τη Βουλή ήταν “τρεις κι ο κούκος”. Ήταν συγκέντρωση επιπέδου συνοικιακού σωματείου».

Αναφερόμενος στις περικοπές, δήλωσε ότι «Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι από εδώ και πέρα ζούμε με τα δικά μας λεφτά. Η πραγματικότητα καθορίζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα». Υποστήριξε ότι το πρόγραμμα εκτελείται με ακρίβεια. Και ξεκαθάρισε ότι: «Μέτρα οριζόντια μισθών και συντάξεων δεν πρόκειται να υπάρξουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment