PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γαλαριώτης: «Θα παίξει τη Δευτέρα με ΑΕΚ ο Ουάρντα»


Δεν το χάνει ο Αμρ Ουάρντα.

Παρά το σοκ που έχει υποστεί από την επίθεση κουκουλοφόρων, ο Αιγύπτιος είπε στους ανθρώπους του Ατρομήτου πως θέλει να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, τη Δευτέρα, και να τον υπολογίζουν κανονικά, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «κυανόλευκων», Χρήστος Γαλαριώτης.

Αναλυτικά, δήλωσε στον Libero FM 107,4:

«Ο Ουάρντα πλέον είναι καλά στην υγεία του και είναι συγκεντρωμένος για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ. “Πέρασα μεγάλο σοκ, αλλά τώρα σκέφτομαι τον αγώνα της Δευτέρας”, μας μετάφερε πριν από λίγο, ζητώντας μας να το επικοινωνήσουμε προς τα έξω. Τις πρώτες στιγμές ήταν πολύ σοκαρισμένος, ήταν πρωτόγνωρο. Ήταν πολύ τρομαγμένος. Βρεθήκαμε στο πλευρό του για να τον χαλαρώσουμε και σήμερα είναι πολύ καλύτερα».
Για το συμβάν: «Από τη στιγμή που δεν του έχουν κλέψει κάτι, δεν του ζήτησαν χρήματα ή δεν του έκλεψαν το αυτοκίνητο, θεωρούμε ότι δεν τίθεται θέμα ληστείας, μάλλον πηγαίνει στο οπαδικό, η αστυνομία θα το κρίνει βέβαια αυτό».

Για όσα του είπαν οι κουκουλοφόροι: «Δεν έχει ακούσει κάτι, ήταν τρομοκρατημένος, αυτό είναι και το λογικό καθώς όταν βλέπεις δύο κουκουλοφόρους να έρχονται κατά πάνω του με μαχαίρι και με όπλο είναι μεγάλο το σοκ. Δεν κατάλαβε κάτι. Αντιλήφθηκε ότι του έκαναν επίθεση και προσπάθησε να φύγει. Δε γνωρίζω αν τον κατέγραφαν με κάμερα. Αν συνέβη κάτι τέτοιο αυτό ενισχύει το σενάριο να είναι οπαδικό θέμα».

Για την εκτίμηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για το συμβάν: «Δεν έχει υπάρξει φαινόμενο ληστείας, δεν του ζήτησαν κάτι, οπότε ίσως είναι οπαδικό θέμα. Μπορεί να ήταν και αυτό και να μην το πρόλαβαν. Δεν το γνωρίζουμε αυτό, η αστυνομία θα τα δει όλα αυτά. Δεν είχαμε καμία απειλή εμείς νωρίτερα, είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό το καταδικάζουμε. Δεν είναι καν θέμα μεταξύ οπαδών, εδώ απειλήθηκε ποδοσφαιριστής».

Για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων: «Πρέπει να υπάρξει από τους αρμόδιους μία καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων, να το κοιτάξουν περισσότερο, να γίνουν ενέργειες για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια φαινόμενα».

Για την πρόσθετη ασφάλεια που παρέχει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη: «Είναι κάτι που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση έως τώρα. Κι εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και ήδη άνθρωποι προστατεύουν τον παίκτη. Από χτες το βράδυ αρκετά άτομα βρέθηκαν κοντά του και κάποιοι τον προστατεύουν».

Για την κατάσταση του Ουάρντα τώρα: «Δεν πήγε λόγω σοκ στην πρωινή προπόνηση, αλλά ο Ουάρντα μας είπε πως είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας και θέλει να βοηθήσει πολύ σε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment