PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Β. Μπέτσης: «Στρατιώτης» του Α. Παχατουρίδη και του Ατρόμητου


Συνέντευξη στο PeristeriNews.gr παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος δήλωσε στρατιώτης του Ανδρέα Παχατουρίδη και της Περιστεριώτικης ομάδας.

Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης Μπέτσης δεν μιλάει συχνά και πρόκειται για μια από τις λίγες συνεντεύξεις εφ’ όλης της ύλης του Αντιδημάρχου που σίγουρα θα συζητηθεί στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Περιστερίου και όχι μόνο.

Ξεκινώντας από την αρχή της πορείας του, ο κ. Μπέτσης ξεκίνησε στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της πόλης μας και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς ήταν δίπλα του τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές ενώ αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη του Δημάρχου με κοινή θητεία 17 ετών. Για δύο χρόνια υπήρξε Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και στη συνέχεια για 15 ολόκληρα χρόνια Αντιδήμαρχος μέχρι και σήμερα.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι ο Βασίλης Μπέτσης είναι ένα από τα πιο έμπιστα στελέχη του Δημάρχου και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία του.

Ο Αντιδήμαρχος μπορεί να καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο Δήμο και παράλληλα στον Ατρόμητο αλλά αποτελεί και παράδειγμα οικογενειάρχη προσπαθώντας να βρίσκει και χρόνο για τη γυναίκα του και τις δυο του κόρες.

Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος η καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ασχολείται με κοινά και θέλει να πετυχαίνει, δεν αφήνει πολύ χρόνο για την οικογένεια. Δεν είναι και ψέμα ότι για να καταφέρεις μια επιτυχία πρέπει να δώσεις όλο σου τον εαυτό και αυτό το ξέρουν καλά στην παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η άποψή σας για τον Ανδρέα Παχατουρίδη;

Είναι γνωστό σε όλους τους Περιστεριώτες ότι ο Δήμαρχος είναι άρρωστος γι’ αυτό που κάνει και έχει κάνει μια πόλη αγνώριστη σε σχέση με το παρελθόν. Κατά την άποψή μου είναι ο πιο επιτυχημένος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί ως συνεργάτες του και ως κάτοικοι αυτής της πόλης.

Η καλύτερη προσωπική στιγμή στην ενασχόληση με τον Δήμο Περιστερίου;

Όταν ορκίστηκα Δημοτικός Σύμβουλος.

Η καλύτερη στιγμή της παράταξης;

Η τελευταία εκλογική νίκη με 62%. Ήταν η στιγμή που καταλάβαμε όλοι μας ότι οι Περιστεριώτες μας έχουν αγκαλιάσει, αφού αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκλογική μας νίκη. Νομίζω εκείνο το βράδυ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε ζήσει με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Κακή στιγμή;

Είναι ελάχιστες οι κακές στιγμές και δεν έχω συγκρατήσει κάποια μέσα μου. Οι καλές στιγμές τις έχουν ξεπεράσει.

Ξεχωρίζετε κάποιο από τα έργα που έχουν γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια;

Θα τολμήσω να πω ότι είναι τόσα πολλά τα έργα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Επί των ημερών μας στο Περιστέρι έχουν γίνει θέατρα, γήπεδα, πλατείες, κολυμβητήριο, Δημαρχείο, Μετρό κλπ. Είναι τόσο πολλά που δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιο. Ίσως το μεγαλύτερο έργο που γίνεται από την Διοίκηση Παχατουρίδη είναι αυτό της κοινωνικής μέριμνας που είναι ιδιαίτερα αναγκαίο στις μέρες μας.

Η συνεργασία σας όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Διοίκησης;

Θα έλεγα ότι είμαστε μια οικογένεια! Η συνεργασία είναι σε άριστο επίπεδο και δύσκολα θα υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας μεταξύ μας. Αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας είναι που μας κάνει και τόσο επιτυχημένους.

Θεωρείται πως υπάρχουν προσωπικότητες του παρελθόντος που λείπουν από το Δημοτικό συμβούλιο;

Είναι αρκετοί οι αξιόλογοι συνάδελφοι που πέρασαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου είτε από την παράταξη μας είτε από αντίπαλες παρατάξεις. Επειδή δεν θέλω να αδικήσω κάποιο πρόσωπο από τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε θα σας αναφέρω κάποιους από αυτούς που πέρασαν ως Αντιπολίτευση και επέδειξαν εξαιρετικό ήθος και υγιή ανταγωνισμό. Σίγουρα ξεχωρίζω τον Μιχάλη Δούναβη, τον Ηλία Ψυρόγιαννη, τον Σήφη Ξυπνητό που έχει επιτελέσει εξαιρετικό έργο και τον Γιώργο Τσικρικά.

Με τις εκλογές να απέχουν λιγότερο από ένα χρόνο, ποιες σκέψεις έχετε κάνει;

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα δεν έχω κάνει καμία σκέψη για τις εκλογές. Όπως πορεύτηκα τόσα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη έτσι θα κάνω και τώρα. Ως απλός «στρατιώτης» θα είμαι μαζί του όποια απόφαση και να πάρει. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι Παχατουριδικός!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός από τις Αυτοδιοικητικές του αρμοδιότητες ο κ. Μπέτσης έχει ασχοληθεί ενεργά και με το χώρο του αθλητισμού στο Περιστέρι με πολυετή πορεία και συνδρομή στην ανάπτυξη συλλόγων της πόλης μας. Ο τωρινός Πρόεδρος του Ατρομήτου εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, λαμβάνοντας την ύψιστη τιμή να αναλάβει τον τιμητικό ρόλο στο σύλλογο πριν από περίπου ένα χρόνο ενώ έχει υπάρξει Αντιπρόεδρος, Μέλος του ΔΣ και απλός φίλαθλος της κορυφαίας ομάδας στο Περιστέρι.

Έχοντας ζήσει από κοντά τον κ. Γιώργο Σπανό, θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια;

Είναι από τους λίγους ανθρώπους που βάζουν καθημερινά ένα λιθαράκι για το καλό του ποδοσφαίρου και δεν βλέπει με δόλο το άθλημα. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και είναι ένας από τους καλούς παράγοντες στην Ελλάδα. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, μπορεί να ήρθε πριν από κάποια χρόνια αλλά έχει αγαπήσει την ομάδα περισσότερο και από τους πιο φανατικούς της.

Καλύτερη στιγμή που ζήσατε μέχρι σήμερα με τον Ατρόμητο;

Σίγουρα η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη και η παρουσία μας στους δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν τα επιθυμητά αλλά αποτέλεσαν σπουδαίες στιγμές στην πορεία του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι όσο υπάρχει στην ομάδα ο Γιώργος Σπανός και όσο ο κόσμος της την αγκαλιάζει θα έχουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερες στιγμές να αναφέρουμε.

Η χειρότερη στιγμή;

Ξεκάθαρα ο υποβιβασμός της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές.

Φιλοδοξίες για τον φετινό Ατρόμητο;

Η επιθυμία όλων στην ομάδα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο όπως την περασμένη χρονιά και πιστεύω πως έχει όλες τις δυνατότητες για να το κάνει. Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματάνε εκεί αφού ευχή όλων είναι να είμαστε και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ θα τολμήσω να πω ότι θα ήθελα πολύ μια κατάκτηση Κυπέλλου. Ίσως φέτος είναι η τρίτη και φαρμακερή!

Photos by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment