PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα


«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και πολύ καιρό ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η υπερφορολόγηση των πάντων και η ασφυξία στην αγορά έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση για τη β’ αξιολόγηση εν όψει του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι «η χώρα αφήνεται να σαπίσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αδιαφορεί για τους Έλληνες και νοιάζεται μόνο για την εξουσία», σημειώνοντας πως «μόνη λύση είναι οι εκλογές».

Μιλώντας για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο με την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημείωσε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «εξέπεμψε πατριωτισμό, μιλώντας με αξιοπιστία και σοβαρότητα για τις θυσίες των Ελλήνων μέσα στην κρίση που δεν πρέπει να πάνε χαμένες». Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε πως «την ίδια όμως ώρα που o Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε μάχη στο εξωτερικό για τα ελληνικά συμφέροντα, ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, με αντιφατικές δηλώσεις, μνημεία ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού, οδηγούσαν και οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα, την αποτυχία και άρα στην ήττα».

Ερωτηθείς για τη στάση της Γερμανίδας Καγκελάριου απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. τόνισε πως οι εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της χώρας αφορούν στους Έλληνες και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού: «το πρόβλημα του κ. Τσίπρα είναι ότι πλέον τον αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Είναι το τίμημα για τα ψέματα, το λαϊκισμό και τη διχόνοια με την οποία δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία», είπε.

Ο κ. Κικίλιας απάντησε και στην Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε υποτακτικό του κ. Σόιμπλε τον κ. Μητσοτάκη: «δεν κερδίζεις την κοινωνία με επικοινωνιακά τσιτάτα. Η κοινωνία θέλει αλήθειες, σοβαρότητα και σχέδιο».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment